Wordt lid van onze Naturals community en krijg toegang tot onze business academy.

Start je eigen netwerkmarketing business met natuurlijke producten. We leren je alles wat je weten wil en geven je de tools en support die je nodig hebt om je eigen business te realiseren.

Become a Natural

Meld je aan voor een introductiegesprek

Over de academy

Start je eigen netwerkmarketing business met natuurlijke producten. We leren je alles wat je weten wil en geven je de tools en support die je nodig hebt om je eigen business te realiseren. 

Onze Naturals hebben allemaal een eigen netwerk marketing business met de producten van Young Living. Deze natuurlijke producten verkopen basically zichzelf en het verdienmodel biedt unlimited groeipotential. In onze academy stomen we nieuwe teamleden klaar om, net als wij, zakelijk te starten én te groeien. 

Business academy

Wat we doen

Van side hustle tot booming business, jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel je werkt. Start je mini business, bouw je imperium en geniet van het ultieme gevoel van vrijheid en voldoening. Het doel is om een extra of zelfs vervangend inkomen te genereren. Je wordt begeleid en krijgt de nodige training. Naast de training kom je in een gezellig en gemotiveerd team waar je terecht kunt met al je vragen. Uiteraard geniet je alle voordelen, zoals gratis promo’s en krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt. 

allemaal inbegrepen:

✓ Werken waar, wanneer en zoveel je wilt
✓ Bouwen aan je eigen business 
✓ Werken aan een passief inkomen
✓ Een gezellig en gemotiveerd team 
✓ Product-, sales-, en social media training 
✓ Gebruik maken van onze sales en marketing funnels 
✓ Gebruik maken van onze blog en webshop 
✓ Ervaren teamleden met business & marketing skills 

surface-E9NcsvbRVqo-unsplash
Testimonials

Wat zeggen onze Naturals?

Netwerkmarketing was iets waarover ik al een tijdje het een en ander voorbij zag komen. Door onwetendheid zette ik de stap nog niet. Het moment dat ik moeder werd veranderde alles. Ik wilde meer vrije tijd, mijn eigen tijd kunnen indelen én minder voor een baas werken.
Desiree
Gold Leader
Ik ben zelf al jaren bezig om een zo’n natuurlijk mogelijke levensstijl te ontwikkelen. Ik ben ontzettend blij dat ik deel mag uitmaken van een community die staat voor een low toxic lifestyle. Want zo maken we de wereld weer een stukje mooier voor iedereen!
Melissa
Natural Star
Een netwerkmarketing business en met name een met natuurlijke producten is precies wat ik nodig had om te groeien. Ik besefte me dat de weerstand die ik voelde en die ik vulde met vooroordelen eigenlijk mijn ego was die vastzat in de welbekende comfortzone.
Gina
Senior Star
emma-dau-n_4iTY1KmDE-unsplash
De academy

Wat ga je leren?

✓ Je eigen business starten
✓ Financiën en passief inkomen 
✓ De boss babe mindset 
✓ Personal branding
✓ Marketing de basics 
✓ Social Media
✓ Content & Storytelling
✓ Sales (B2B) 
✓ Community marketing 
✓ Netwerkmarketing 
✓ Etherische oliën & aromatherapie
✓ Het compensatieplan 

Een eigen business

Makkelijk starten met de producten van Young Living

Of je nou helemaal verliefd bent op de producten van Young Living en je je enthousiasme en ervaringen graag wil delen of je wil gewoon graag een extra (of zelfs vervangend) inkomen opbouwen… er zijn verschillende redenen om zakelijk met Young Living aan de slag te gaan. Zowel de producten als het verdienmodel zitten ontzettend goed in elkaar en daar vertellen we je graag meer over. 

Over De Business

Waarom starten?

Iedereen verdient een gelukkig en gezond leven vol vrijheid, verbinding en vitaliteit. Hoe mooi is het als je hier dagelijks je voldoening uit mag halen en je dit mag delen met de mensen om je heen. 

Vrijheid

Vrij je dag inplannen, doen waar je energie van krijgt, geen verantwoording hoeven af te leggen en werken waar, wanneer, hoe en met wie je wil.

Verbinding

Je omringen met “like-minded people” die elkaar inspireren en het beste in elkaar naar boven halen. Mensen die je je keuzes en levensstijl niet hoeft uit te leggen.

Vitaliteit

De kennis en resources hebben om bewustere keuzes te maken en daarmee beter (en zonder schuldgevoel) voor jezelf en je gezin te kunnen zorgen.

Zakelijk starten

Als je al een salon, praktijk, winkel of studio hebt en je je bedrijf wil verrijken met de producten van Young Living dan weet je al wat ondernemen inhoudt. Werk je nog in loondienst of als stay-at-home mom dan is een eigen business wellicht nieuw voor je. Geen zorgen, in beide gevallen krijg je alle begeleiding die je nodig hebt. Van financiën tot mindset en van social media tot groeistrategie, je wordt volledig klaargestoomd om je dromen te kunnen realiseren. 

Over De business

Wat heb je nodig?

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Nou, ik kan je vertellen dat velen je zijn voorgegaan en dat het dichter bij is dan je denkt. Ik zeg niet dat het makkelijk is maar de formule is simpel. Onze ABC formule is de sleutel tot succes. 

Ambitie

Het enige wat je nodig hebt is een flinke dosis ambitie. Het wiel is namelijk al uitgevonden. Je hoeft hem alleen maar aan het rollen te krijgen.

Business

Bij een eigen business hoort een business mindset (en een laptop). Ervoor gaan en geen genoegen nemen met minder. De rest is peanuts.

Community

Je krijgt er gratis en voor niets een hele mooie community vol met like-minded people bij. Je krijgt de nodige training, adviezen en business begeleiding.

De investering

Wat kost de academy?

He-le-maal NIETS!

De business academy is momenteel helemaal gratis en voor niets als je je aansluit bij ons team! Jouw enige investering is de maandelijkse investering in de producten die je zelf gebruikt of die je verkoopt. Dit kan al vanaf ongeveer €120 per maand. De producten kun je verkopen waardoor je investering €0,- is, en je ook nog eens meteen commissie verdient. Zo kun je meteen beginnen met groeien. 

Eigenlijk een no-brainer toch?

Weten of de academy iets voor jou is?

Vraag een opportunity call aan

De Producten

Wat ga je verkopen?

Als je je aansluit bij Young Living kom je er al snel achter dat het niet alleen om de producten draait. Het gaat vooral om de levensstijl die erbij hoort en de community eromheen. Het productaanbod varieert van verzorgingsproducten tot huishoudproducten, allemaal op basis van etherische oliën. 

De producten van young living zijn allemaal gebaseerd op de kracht van de natuur. De producten zijn zuiver, non-toxic en super krachtig. Hiermee gaan ze mee in de low-tox “ditch & switch” lifestyle. Mensen worden steeds bewuster en willen hun leefomgeving verbeteren.

Het Seed-to-Seal keurmerk gaat verder dan een standaard biologisch keurmerk. Vanaf het moment dat ze de zaadjes kiezen tot het moment dat jij de producten in handen krijgt, maken ze de beste keuzes om de zuiverheid en veiligheid te garanderen. 

Testimonials

Wat zeggen onze Naturals?

De producten van Young Living gebruikte ik zelf ook al een poosje en op een gegeven moment was 1 plus 1 gewoon twee. Ik besloot zakelijk aan de slag te gaan onder het mom van “we zien wel waar het schip strand”. Een jaar later heb ik mijn baan in loondienst opkunnen zeggen. Ik ben er altijd voor mijn kinderen en werk significant minder uren voor meer dan mijn salaris in loondienst.
Desiree
Gold Leader
Toen ik afgelopen juni corona kreeg, besloot ik om de starterkit, die al een half jaar in mijn kast stond, toch maar eens te openen. Toen ik dit eenmaal gedaan had, was er geen weg meer terug. Ik vond de ondersteuning van de oliën zo fijn dat ik ze nu dagelijks gebruik. Toen ik ook nog eens hoorde dat ik met de verkoop van deze producten een extra inkomen kon opbouwen, was ik om.
Melissa
Natural Star
Eerder dit jaar werd ik ziek en ontdekte ik dat iets heel anders voor mij was weggelegd. Met en met vielen de puzzelstukjes in elkaar en werd helder wat ik nou écht wilde doen. Na een tijdje besefte ik me dat het al die tijd al voor mijn neus heeft gestaan… Een netwerkmarketing business en met name een met natuurlijke producten is precies wat ik nodig had om te groeien.
Gina
Senior Star

Het verdienmodel

Wat ga je verdienen?

Als member kun je al vanaf 50 PV per maand (Essential Rewards programma) punten verdienen die je kunt inruilen voor producten. 50 PV staat voor ongeveer €60, afhankelijk van je gekozen producten en de wisselkoers. Dit is dus eigenlijk een soort spaarprogramma voor terugkerende klanten.

Als business builder bestel je iedere maand voor 100 PV op je eigen account, dit staat ongeveer gelijk aan €120 euro. Dit zorgt ervoor dat je gekwalificeerd bent om commissie over jouw downline te ontvangen. Die commissie loopt op tot 25% en kun je zelfs nog verhogen door bonussen te behalen. De maandelijkse bestelling van 100 PV kun je natuurlijk vullen met producten die je verkocht hebt (meebestellers). Zo heb je geen maandelijkse investering.

Over hoeveel lagen in jouw downline je commissie ontvangt, is afhankelijk van de rang die je de maand ervoor behaald hebt. Door het totaal aantal verkopen in je downline te verhogen kun je hoger in rang komen. Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen… hoe het commissiesysteem precies werkt en hoe je er het meeste uit kunt halen leggen we je haarfijn uit in onze academy. 

Verdienpotentieel

Wat verdien je gemiddeld bij Young Living?
Maandelijks behaalde rangWekelijkse tijdsinvesteringMaandelijkse verdiensten
Member 3 uur€1
Star5 uur€70
Senior Star7 uur€228
Executive11 uur€490
Silver17 uur€1.983
Gold23 uur€5.395
Platinum32 uur€13.135
Diamond35 uur€34.601
Crown Diamond36 uur€66.376
Royal Crown Diamond37 uur€126.663
Gemiddeld per behaalde rang
Member 
Star 
Senior Star
Executive
Silver
Gold 
Platinum
Diamond 
Crown Diamond 
Royal Crown Diamond 

Wekelijkse tijdsinvestering

3 uur 
5 uur 
7 uur 
11 uur 
17 uur  
23 uur 
32 uur 
35 uur 
36 uur 
37 uur 

Maandelijkse verdiensten

€1
€70
€228
€490
€1.983
€5.395
€13.135
€34.601
€66.376
€126.663
Opportunity call

Gratis adviesgesprek

Wil je weten of netwerkmarketing, een eigen business of ons natuurlijke productaanbod ook bij jou past? Vraag een gratis adviesgesprek aan en dan kijken we samen of er een match is. 

Become a natural

Wat verwachten wij van jou?

✓ Je helpt anderen met hun low-tox lifestyle 

✓ Je werkt waar, wanneer en zoveel je wilt 

✓ Je werft nieuwe members en business builders 

✓ Je geeft workshops of informatieavonden (als je dat leuk vindt) 

✓ Je deelt graag je eigen ervaringen (persoonlijk of online) 

✓ Je bouwt aan je eigen (mini) business 

✓ Je hebt een open en sociale persoonlijkheid 

✓ Je droomt van vrijheid & plezier in je werk 

✓ Je hebt ambitie en wilt graag groeien 

✓ Je bouwt aan een extra of vervangend inkomen 

✓ Je bent fan van de filosofie en producten van YL 

Wordt lid van onze Naturals community en krijg toegang tot onze business academy.

Start je eigen netwerkmarketing business met natuurlijke producten. We leren je alles wat je weten wil en geven je de tools en support die je nodig hebt om je eigen business te realiseren.

Become a Natural

Meld je aan voor een introductiegesprek